Regidoria de Treball

Sigueu benvinguts i benvingudes a la pàgina web de la Regidoria de Treball de l'Ajuntament de Calafell.

Un canal a través del qual us podem fer arribar la informació sobre els diferents serveis i programes dels que disposem, així com els objectius i les línies de treball que ens plantegem realitzar en els propers anys. Al mateix temps, ens serveix per a detectar les vostres necessitats i motivacions en matèria de formació i treball amb la finalitat de fer-nos millorar tot allò que us podem oferir.

La regidoria de treball s'estructura a partir de 3 pilars bàsics:

Calafell Ocupació: tenim diversos serveis destinats a l'ocupació de les persones que volen aonseguir una feina, millorar la que ja tenen a canviar-la. Posem a la vostra disposició el Punt de la Feina, la borsa de treball i l'assessorament i acompanyament del nostre personal tècnic per assolir els objectius marcats.

Calafell Formació: apostem per una formació de qualitat, perquè la formació s'adeqüi a les necessitats de les empreses del nostre voltants per aconseguir una inserció laboral més adequada.

Calafell Empresa: creiem que és necessari posar a la disposició de les persones emprenedores les eines necessàries perquè puguin fer la inversió en el nostre municipi. Reconèixer nous filons d'ocupació, acompanyar a les noves persones emprenedores en l'aventura d'iniciar un negoci o ajudar a trobar el perfil adequat per ocupar una vacant en una empresa, són serveis dels que podrem disposar en aquest apartat.

El nostre compromís és clar: fomentar l'ocupació i la generació de riquesa fent que aquesta reverteixi en Calafell i la seva gent.

Soc conscient que se'ns planteja un gran repte pel que hem de treballar constantment durant aquests propers anys i per això, tant el personal tècnic com jo mateixa, estem a la vostra disposició.

Una cordial salutació,

 

Regidora de Treball