Catalan English Spanish

En el marc del programa de Garantia Juvenil a Catalunya, el SOC incentiva la contractació en pràctiques de joves amb formació per millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral i afavorir, i d’aquesta manera, la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Què ofereix?

Aquest programa ofereix subvencionar contractes de treball en pràctiques (remunerades) durant un període de sis mesos a jornada completa, a ajuntaments de Catalunya, consells comarcals de Catalunya, i entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes i amb centre de treball.

Persones destinatàries de les contractacions:

Podran accedir a aquests contractes en pràctiques les persones que compleixin els requisits següents:

  • Ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
  • Estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya
  • Acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional (vegeu titulacions sol·licitades)
  • Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques
  • No haver participat en les convocatòries 2018 i 2019

Llocs de treball per a la convocatòria 2020 de contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del programa Garantia Juvenil a l'Ajuntament de Calafell, per ordre de prioritat:

  • 1 Tècnic/a jurídic 
    Departament: Serveis jurídics 
    Perfil: Grau en Dret, Gestió i Administració Pública, Ciències Polítiques i Gestió Pública, Ciències Polítiques i de l'Administració.

El termini màxim per iniciar els contractes de treball subvencionats és el 15 de desembre de 2020.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 977699009 Ext. 2679

Més informació

https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/detall/article/Contractacio_practiques_GJ_2019-00001

banerRegistre