Catalan English Spanish

Ocupació Ajudem a millorar l'ocupabilitat de les persones

RegistreBorsa

A continuació iniciarem el teu procés d'alta per a que puguis accedir als nostres serveis via web.
Per tal d'activar el teu accés, cal que omplis totes les dades d'aquest formulari:

NIF/NIE
Nom
Primer cognom
Email

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l’Ajuntament de Calafell, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d’ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d’aquestes. L’Ajuntament de Calafell es compromet a no cedir-les a d’altres persones sense el consentiment explícit de l’usuari/ària excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l’Ajuntament de Calafell per exercir els vostres drets d’accés, rectificació i cancel·lació de les vostres dades personals, a través d'una instància. 

Com a titular de les dades, de conformitat amb el previst a l’art. 11.1 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades, autoritzo a l’Ajuntament de Calafell a comunicar les dades personals indicades al servei web de la Regidoria de Treball de l'Ajuntament de Calafell amb la finalitat de poder trametre informació sobre formació, ocupació, empresa i sobre els serveis que puguin ser del vostre interès.

D'altra banda, en el cas de les persones majors d'edat, poden ser fotografiades o gravades en un lloc públic amb finalitat informativa, sempre que la imatge s'enmarqui en el context informatiu, no sigui l'objectiu principal de la càmera i no afecti la intimitat de la persona fotografiada, no caldrà consentiment explícit.

Accés on-line

Accés als serveis de treball on-line!

Ofertes de Treball

Calafell (21/11/2017)
1 vacant/s
 
L'Arboç (17/11/2017)
1 vacant/s
 
- Municipi de Calafell - (16/11/2017)
1 vacant/s
 

banerBorsaEmpreses