Catalan English Spanish

Formació Oferta de formació presencial i online

10 coses que els autònoms han de saber i ningú els hi explica

Data Inici: 05/04/2017
Data Fi: 05/04/2017
Durada: 4 h.
Horari: De 10 a 14 hores

Temari:

En els últims anys estem sent receptors d'una gran quantitat de normatives que afecten al treball autònom. En una sola sessió les persones participants trobaran resposta a dubtes que, en algun moment de l'operativa del seu dia a dia o en la seva fase de planificació del seu projecte, s'han arribat a plantejar.

Continguts

  1. El/l'autònom/a i el llindar per transformar-se en Societat Limitada: Saps on està el límit de beneficis perquè et resulti més avantatjós tributar com a Societat Limitada en lloc de com autònom/a?
  2. El/l'autònom/a i els incentius. Saps en què consisteix l'última bonificació aprovada de la quota d'autònoms? I les deduccions que pots practicar a la teva declaració de renda per pagar menys?
  3. El/l'autònom/a i l'atur, Saps quant has de cotitzar per cobrar l'atur? Quan podries sol·licitar-ho? I quant cobraries?
  4. El/l'autònom/a i la pluriactivitat. Saps que la Seguretat Social et pot retornar part de la quota d'autònoms si treballes alhora per compte propi i per compte aliè?
  5. El/l'autònom/a i el límit per facturar. Saps si es pot facturar com autònom/a sense estar donat/a d'alta en Règim Especial de Treballadors Autònoms?
  6. El/l'autònom/a i la contractació de col·laboradors. Saps el cost que té contractar a una persona de forma laboral i de forma mercantil? Què t'interessa més?
  7. El/l'autònom/a i la contractació de familiars. Saps si pots contractar al teu fill, o al teu cònjuge, o al teu germà, o un altre familiar amb contracte laboral i alta en el Règim General de la Seguretat Social?
  8. El/l'autònom/a i la conciliació amb vida personal. Saps que pots gaudir d'una excedència?
  9. El/l'autònom/a i les mesures contra el frau fiscal. Saps que pots ser sancionat per pagar o cobrar en efectiu més d'una determinada quantitat marcada per llei?
  10. El/a treballador/a autònom/a econòmicament depenent. Saps què succeiria si l'empresa client es negués a contractar-te com autònom/a depenent?

A càrrec de:  Yolanda Presa Alamillos. Consultora ypa formació

Lloc: VilarencZenit, Passeig de la Unió, s/n . Calafell 

Cal iniciar sessió per a inscriure't a les ofertes de formació.

 
10 coses que els autònoms han de saber i ningú els hi explica

Cercador de formació

Inscripcions

Per realitzar la inscipció cal disposar d'usuari i contrasenya. Si no en tens registra't aquí