Catalan English Spanish

Empresa Recursos i informació per a l'empresa i l'emprenedoria

L'Hostaleria del S. XXI. Cercant noves oportunitats de negoci

Data Inici: 27/03/2017
Data Fi: 03/04/2017
Durada: 8 h.
Horari: Dilluns de 16 a 20 hores

Temari:

En aquesta formació es donaran els dotze punts claus per a dinamitzar un projecte hostaler d’èxit.

Objectius d’aquest àmbits formatius:


•Analitzar el perfil del nou consumidor, el client del segle XXI, què busca i quines necessitats té.
•Localitzar el mercat turístic online: quins canvis s’han produït en la restauració i el turisme amb l’entrada d’Internet i la web 2.0: conèixer els nous actors, nous espais, noves relacions i com podem utilitzar-les.
•Crear nous productes atractius, diferencials, amb valor afegits i fàcilment localitzables per la xarxa.


La regla del dotze:

  • Radiografia actual del sector
  • Del” com em veig” al “com em veuen”
  • Del “com treballo” a “quina resposta tinc”
  • Què proposo i com ho proposo: la carta
  • Què he de fer per pujar l’ingrès mig del cobert
  • Com crear experiències al voltant del restaurant
  • Creació de nous serveis, nous moments de consum
  • Un nom és una idea: com batejarem el que volem oferir
  • Tendències gastronòmiques
  • La motivació del personal: tots a la una
  • La mise en place de la promoció
  • L’entorn: cooperació o competència

Ponent: Carles Mera. Consultor de  VINEXUS Turisme & Enogastronomia

Lloc:  Centre Cívic Cinema Iris

Preu: Gratuït

  

Cal iniciar sessió per a inscriure't a les ofertes de formació.

 
L'Hostaleria del S. XXI. Cercant noves oportunitats de negoci

urv empren banner

Inscripcions

Per realitzar la inscipció cal disposar d'usuari i contrasenya. Si no en tens registra't aquí

bannervilarenc

banerServeiEmpren
banerServeiConsolida
banerEmpresaTic