Empresa Recursos i informació per a l'empresa i l'emprenedoria

FomentEmprenedoria

Les accions de promoció de la cultura emprenedora consisteixen en la realització de seminaris i tallers adreçats a diferents col·lectius per tal de donar a conèixer què suposa crear una empresa i quins factors comporten el seu èxit.

Amb aquestes sessions de formació, la regidoria de Treball de l'Ajuntament de Calafell vol transmetre a la població que l'autoocupació és una sortida viable a l'atur i/o a la millora laboral.

Són sessions adreçades als alumnes de Batxillerat, cicles formatius, formació ocupacional i usuaris de la borsa de treball de l'Ajuntament.

El plantejament de la formació és eminentment pràctic, fent referència als aspectes inicials de la creació d'una empresa:

  • Avaluació inicial de la idea empresarial
  • Perfil i habilitats de l'emprenedor/a
  • Com es crea una empresa?
  • Qui em pot ajudar?

Són sessions que introdueixen els assistents en un parell d'hores, al món de la creació d'empreses com a possibilitat viable d'autoocupació, i ens permeten presentar el servei de creació d'empreses de l'Ajuntament de Calafell.

Voleu que fem una sessió en el vostre centre?

Contacteu amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i concretem com fer-ho.

banerServeiEmpren
banerServeiConsolida
banerEmpresaTic
banerBorsaEmpreses

Amb la col·laboració de:

logo ministeriologo unio europealogo gencatlogo catalunya empren