Catalan English Spanish

Empresa Recursos i informació per a l'empresa i l'emprenedoria

Zona Zenit

logo-iso9001Servei gratuït de Borsa de Treball a les empreses que cerquen personal.

Una vegada publicada l'oferta de Treball li enviarem al seu correu electrònic els currículums de les persones interessades en l'oferta que reuneixen els requisits del lloc de Treball.

Podeu introduir una nova oferta de treball seguint un d'aquests mètodes:

Podeu introduir una nova oferta presencialment venint a les nostres oficines:

Masia El Vilarenc

 Passeig de la unió, s/n
 43820 Calafell
 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 977 69 90 09 ext 679
 977 67 32 58

 

Podeu introduïr una oferta mitjançant el següent formulari on-line:

Dades de l'empresa:
Condicions de l'oferta:
Perfil Demanat:

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l’Ajuntament de Calafell, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d’ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d’aquestes. L’Ajuntament de Calafell es compromet a no cedir-les a d’altres persones sense el consentiment explícit de l’usuari/ària excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l’Ajuntament de Calafell per exercir els vostres drets d’accés, rectificació i cancel·lació de les vostres dades personals, a través d'una instància. 

Com a titular de les dades, de conformitat amb el previst a l’art. 11.1 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades, autoritzo a l’Ajuntament de Calafell a comunicar les dades personals indicades al servei web de la Regidoria de Treball de l'Ajuntament de Calafell amb la finalitat de poder trametre informació sobre formació, ocupació, empresa i sobre els serveis que puguin ser del vostre interès.

D'altra banda, en el cas de les persones majors d'edat, poden ser fotografiades o gravades en un lloc públic amb finalitat informativa, sempre que la imatge s'enmarqui en el context informatiu, no sigui l'objectiu principal de la càmera i no afecti la intimitat de la persona fotografiada, no caldrà consentiment explícit.

Vilarenc ZenitZenit és una zona de networking empresarial on podràs trobar un directori d'empreses i professionals, establir relacions de col·laboració i compartir coneixement.

En aquest portal empresarial de l'Ajuntament de Calafell podreu visualitzar currículums de candidats, introduir ofertes de treball, oferir o rebre serveis de mentoring, acollir alumnes, espai de coworking...

Registra't a Vilarenc Zenit!

  • La informació facilitada per l'empresa passarà a formar part de la nostra base de dades, tot garantint la seva confidencialitat.
  • Es farà difusió de l'oferta al nostre web, als taulers d'ofertes de les Dependències de Segur de Calafell i el Punt de la Feina. També es farà difusió de l'oferta a través de Calafell Ràdio i a les xarxes socials de la regidoria de treball.
  • Des de la Borsa de Treball, s'enviaran a l'empresa els currículums de les persones que es mostrin interessades en l'oferta i s'adeqüin al perfil sol·licitat.
  • Les ofertes de treball tenen una caducitat de tres mesos. En cas que l'empres ho sol·liciti es podrà ampliar aquest termini.
  • Al llarg del procés de gestió de l'oferta es realitzaran seguiments freqüents per tal de garantir la qualitat del servei, així com comprovar que els currículums enviats han estat adequats a les necessitats de l'empresa.
  • Un cop tancada l'oferta, s'enviarà un qüestionari de satisfacció, per tal de valorar el servei ofert i ajudar-nos a millorar-lo.

banerServeiEmpren
banerServeiConsolida
banerEmpresaTic
banerBorsaEmpreses

Amb la col·laboració de:

logo ministeriologo unio europealogo gencatlogo catalunya empren

urv empren banner

bannervilarenc