caenes

Empresa Recursos i informació per a l'empresa i l'emprenedoria

Zona Zenit

logo-iso9001Servei gratuït de Borsa de Treball a les empreses que cerquen personal.

Una vegada publicada l'oferta de Treball li enviarem al seu correu electrònic els currículums de les persones interessades en l'oferta que reuneixen els requisits del lloc de Treball.

Podeu introduir una nova oferta de treball seguint un d'aquests mètodes:

Podeu introduir una nova oferta presencialment venint a les nostres oficines:

Masia El Vilarenc

Passeig de la unió, s/n
43820 Calafell
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
977 69 90 09 ext 2679
977 67 32 58

 

 

Podeu introduïr una oferta mitjançant el següent formulari on-line:

Alta Oferta

Vilarenc ZenitZenit és una zona de networking empresarial on podràs trobar un directori d'empreses i professionals, establir relacions de col·laboració i compartir coneixement.

En aquest portal empresarial de l'Ajuntament de Calafell podreu visualitzar currículums de candidats, introduir ofertes de treball, oferir o rebre serveis de mentoring, acollir alumnes, espai de coworking...

Registra't a Vilarenc Zenit!

Funcionament del servei:

 1. La borsa de treball és un servei gratuït que ofereix Calafell Ocupació, actuant com a intermediari entre l’oferta de treball i les persones candidates. Qualsevol relació posterior es limitarà a la persona candidata seleccionada i a l’empresa contractant.
 2. Calafell Ocupació enviarà a l’empresa els currículums de les persones que es mostrin interessades en l’oferta i s’adeqüin al perfil sol·licitat.
 3. Calafell Ocupació únicament gestionarà ofertes directament amb empreses finals i es reserva el dret d’acceptació d’ofertes procedents d’empreses que tenen com a objecte social de la seva activitat la gestió de recursos humans.
 4. Al llarg del procés de gestió de l’oferta es realitzaran seguiments freqüents per tal de garantir la qualitat del servei, així com comprovar que els currículums enviats s’adeqüen al perfil sol·licitat.
 5. Les ofertes de treball es mantindran publicades com a màxim 2 mesos, excepcionalment, si es considera justificat es podrà ampliar aquest termini.
 6. Un cop tancada l’oferta, s’enviarà un qüestionari de satisfacció a l’empresa, per tal de valorar el servei ofert i ajudar-nos a millorar-lo.

Condicions d'ús del servei:

 1. Facilitar els requisits i condicions de l’oferta, garantint la veracitat de les dades.
 2. Publicar ofertes de treball reals que compleixin amb la legislació vigent i respectin els principis d’igualtat i tractament no discriminatori.
 3. Informar Calafell Ocupació del resultat de la selecció.
 4. No utilitzar les dades personals de les persones candidates per a una finalitat diferent d'aquella per a la qual han estat cedides, ni cedir-les a terceres persones.
 5. L’incompliment d’aquestes condicions podrà suposar la no renovació de futures col·laboracions.
banerServeiEmpren
banerServeiConsolida
banerEmpresaTic
banerBorsaEmpreses

Amb la col·laboració de:

logo ministeriologo unio europealogo gencatlogo catalunya empren