Empresa Recursos i informació per a l'empresa i l'emprenedoria

serveis empreses web treball

Calafell Empresa, un servei que pretén impulsar la creació, consolidació i competitivitat de les empreses del municipi a través d'oferir assessorament i formació tan als emprenedors que volen obrir el seu negoci com als empresaris que ja en tenen un.

Oferim 2 grups de serveis d'assessorament gratuïts als emprenedors i empresaris de Calafell, que cobreixen totes les etapes de la vida d'un projecte empresarial:

 

Serveis d'assessorament empresarial (general)

assessorament

servei EMPRÈN: Formem part de la xarxa Catalunya Emprèn. Servei d'assessorament, acompanyament i formació en el procés de creació d'una empresa. Si vols convertir la teva idea en un pla d'empresa:

      veure servei EMPRÈN

servei CONSOLIDA: Servei d'assessorament i acompanyament en el procés de consolidació de negocis ja funcionant, treballant les àrees claus de l'organització. Si busques creixement i millora:

      veure servei CONSOLIDA

 

Serveis d'assessorament en Màrqueting, Vendes i Negocis online:

assessor online

Ajudem a empreses i emprenedors a comunicar i vendre els seus productes/serveis de forma efectiva tant online com offline.

Vols saber si el teu producte o servei té mercat? Definir millor la seva proposta de valor i comunicació? Vendre online? Crear el teu lloc web o Millorar el seu posicionament a buscadors? Fer campanyes? Usar l'analítica web per millorar?...

      veure servei MKT-Vendes-Negocis online

Contacta amb nosaltres per a concertar una entrevista inicial:

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  977 699 009 extensió 2679
  Recepció Masia Vilarenc, Passeig de la unió s/n, Calafell 43820

I t’ajudarem a posar en marxa la teva iniciativa...

Amb la col·laboració de:

logo ministeriologo unio europealogo gencatlogo catalunya empren